Trenton – okus čiste prirode

Trenton – okus čiste prirode

Trenton d.o.o. je obiteljska tvrtka, u vlasništvu obitelji Karninčić osnovana 1994. godine. Trenton je poslovanje započeo otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja, no vrlo brzo širi asortiman na proizvodnju maslina, kapara i slanih inćuna – proizvoda karakterističnih za dalmatinsko podneblje.

Slijedeći smjer koji je zadan kao poslovni princip – proizvodnju autohtonih delikatesa lokalnog podneblja – Trenton 2002. godine započinje s proizvodnjom dimljene ribe, ribljih proizvoda i pašteta, po tradicionalnim recepturama.

Osluškujući potrebe i trendove na tržištu, tvrtka Trenton neprestano unaprjeđuje svoju ponudu i poslovanje pa je početkom 2015. godine predstavila med interesantnih, neuobičajenih okusa – med od limuna, med od ružmarina, med od majčine dušice, med od lavande, ali i već prepoznate okuse, poput meda bagrema, meda od kestena te dalmatinskog cvjetnog meda.

Proizvodi tvrtke Trenton mogu se kupiti u svim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj, a tvrtka izvozi u zemlje EU, SAD, Kinu te Bosnu i Hercegovinu.

Gdje se nalazimo

Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Više

x

Kontakt

Trenton d.o.o.
21247 Gizdavac
Donji Muć

Telefon:
++385 21 383 395

Fax:
++385 21 383 396

E-mail:
trenton@trenton.hr