Uskoro predstavljamo med interesantnih, neuobičajenih okusa

Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi kako ćemo tijekom veljače obogatiti svoju ponudu te predstaviti med interesantnih, neuobičajenih okusa – med od limuna, med od ružmarina, med od majčine dušice, med od lavande, uz već poznate kao što su –  med od bagrema, med od kestena te dalmatinski cvjetni med. Tako će se medovi Trenton pakirani u teglice od  450 g mogu se od sredine veljače kupiti na policama trgovačkih lanaca Metro, Spar, Plodine, Tommy, Kaufland, Lidl.

Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi kako ćemo tijekom veljače obogatiti svoju ponudu te predstaviti med interesantnih, neuobičajenih okusa – med od limuna, med od ružmarina, med od majčine dušice, med od lavande, uz već poznate kao što su –  med od bagrema, med od kestena te dalmatinski cvjetni med.  
Riječ je o nesvakidašnjim vrstama meda koje predstavljaju poslovni iskorak u kategoriju proizvoda u kojoj dosad nismo bili prisutni, a zahvaljujući prepoznatim značajkama biljaka, koje su prisutne u svim našim vrstama meda,  oni blagotvorno djeluju na organizam i pronalaze svoje mjesto u zdravoj i uravnoteženoj prehrani.  
Medovi Trenton pakirani u teglice od 450 g krajem veljače moći će se kupiti na policama trgovačkih lanaca Metro, Spar, Plodine, Tommy, Kaufland, Lidl.

Kontakt

fb logo
Pratite nas na Facebooku.

www.facebook.com/Trenton.hr


Trenton d.o.o.

21247 Gizdavac
Donji Muć

Telefon:
++385 21 383 395

Fax:
++385 21 383 396

E-mali:
trenton@trenton.hr

Gdje se nalazimo

Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Više

x

Kontakt

Trenton d.o.o.
21247 Gizdavac
Donji Muć

Telefon:
++385 21 383 395

Fax:
++385 21 383 396

E-mail:
trenton@trenton.hr